Frissítve 03/10/15 - 00:00 E-mail > Webmaster E-mail > The HDMFC
The HDMFC
 

hírek | korábbi hírek | témák | dalszövegek | party képek | multimédia | playlists | Memento Mori World Tour
bemutatkozás | andrew 'fletch' fletcher ✝ | martin l. gore | dave gahan | recoil | classic MODE series
klubinfó 17>24 | klubinfó 11>17 | klubinfó 05>11 | klubinfó 99>05 | klubinfó 93>99 | klubinfó 87>93



 

KORÁBBI HÍREK

  03/09/02

The H DM FC vezetőségi és rajongói kirándulás: Háromnapos kirándulást tervezünk, amelynek paraméterei a következők. Időpont: 2003. szeptember 26-27-28. / Részvételi díj: 9.000,- Ft (két éjszaka, reggelivel és oda-vissza utazással együtt). / Helyszín: Bánk, Bánkgyöngye Panzió. Bánk Nógrád megyében a Börzsöny és a Cserhát között fekszik, Budapesttől 60 km-re a szlovák határ közelében. Környéke kedvelt, csendes üdülőhely. Szolgáltatások: TV, fürdőszoba, 2-4 ágyas szobák. Program: 26-án (péntek) este indulás a Petőfi Csarnok elől 18:00-kor közösen a Klub buszával. Este zenehallgatás és beszélgetés, utána ágyfoglalás(!). 27-én ebéd a közeli vendéglőben, délután kirándulás, este szalonnasütés a szabad ég alatt. 28-án ebéd után rövid délutáni pihenő, majd indulás haza (17:00 óra tájban). Figyelem, miénk az egész panzió! Nem sok alvás várható! Jelentkezés és befizetés: szeptember 19.-én a klubrendezvényen! Maximum 30 fő erejéig! A jelentkezés feltételei: bárki csatlakozhat a klubvezetőséghez - akár Te is, határozd el magad és tölts velünk egy hétvégét! Helyfoglalás e-mailben a következő címen: klubvezeto@depeche-mode.hu


03/09/10

Június elején jelent meg Junkie XL legújabb albuma, 'Radio JXL Broadcast >From The Computer Hell Cabin' címmel. A '3pm' névre hallgató CD-n található a 'Reload' című dal, amelyben Dave, mint vendég énekes közreműködik. A dalban újra felfedezhetjük Dave "fenyegető" orgánumát!


03/09/13

Johnny Cash 1932-2003
Életének 72. évében elhunyt Johnny Cash. Cash több mint öt évtizeden keresztül volt meghatározó alakja a country és blues zenének. Munkássága egyaránt hatással volt a múlt és a jelenkor nagy zenészeire, köztük Leonard Cohen-re és Martin L. Gore-ra is. (A '101' filmben Martin egy Johnny Cash dalt gitározik a boltban, sőt még kazettát is vesz a művésztől.) Johnny Cash tavaly év végén jelentette meg negyedik feldolgozás albumát, amelyen olyan előadók dalait dolgozta fel, mint Paul Simon, Don Henley, Sting, John Lennon & Paul McCartney, Martin L. Gore és Trent Reznor. Az album címe: 'American IV: The Man Comes Around', a kimásolt kislemez pedig a 'Hurt' (Trent Reznor) / 'Personal Jesus' (Martin L. Gore) páros volt. A pár évvel ezelőtt megjelent Johnny Cash tribute album címe, nemes egyszerűséggel 'Dressed In Black' volt.


03/09/15

Mode on the road... vagyis újabb hírek a 'depeche MODE truck' első útjáról. A közönségszavazatok alapján a Top 10-ben végzett (9. hely) kamionunk, ami igazán kiváló képesítés egy "elsőstől". Köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott! Bizony nem kis teljesítmény közel 45 kamionból bekerülni az első tíz közé! A végső sorrend ügyében lásd: www.budapestparade.hu


03/09/17

Újabb Martin L. Gore remix a láthatáron! A Garbage és Spririt Feel után ezúttal Senor Coconut kapta a megtiszteltetést. A csapat művészeti vezetője az az Uwe Schmidt, aki az Atom /Heart/ elektro produkció mögött meghúzódik. Atom készített már depeche MODE (Zenstation) és Martin L. Gore (Stardust) remixet is. A Martin által készített Senor Coconut remix címe: 'Smooth Operator - in-diguise mix', amely a szeptember 29-én megjelenő maxi CD-n található.


03/09/18

The H DM FC > 16. születésnapi buli! Reményeink szerint, egy majd' mindenkit kielégítő zenei programot sikerült összehoznunk! A főprogram 22:10-kor kezdődik javarészt remixekkel, illetve a '80-as évek legnagyobb slágereinek felelevenítésével. 22:45-kor veszi kezdetét az a közel félórás set, amelyben a Martin és Dave szólók b-oldalas számai csendülnek fel! Ezúttal is érdemes lesz hamarabb jönni, mert még éjfél előtt le fognak menni olyan számok, mint a 'Photographic', a 'Something To Do', az 'It's No Good', a 'Headstar', a 'Dream On', a 'Reload' , vagy éppen a 'Dirty Sticky Floors'! Egyéb érdekességekre és meglepetésekre is számíthattok, hiszen a 'neo' zenekar nálunk tarja legújabb kislemezes dalának ('Everybody Come On') klip bemutatóját! De láthatjátok majd a ' unique' 'It Could Be Me' klipjét is! A tortáról már nem is beszélve. Ja, és ne felejtsétek el a kirándulást befizetni a SHOPban!


03/09/22

The H DM FC vezetőségi és rajongói kirándulás: Van még pár (6 fő) szabad hely a kirándulásra! Befizetés legkésőbb szerda este 18 óráig a Metro-nóm Hanglemezboltban, a Katona József utca / Kresz Géza utca sarkán (www.metro-nom.hu)


03/09/23

A héten jelent meg a 'Placebo' extra kiadású dupla albuma; 'Sleeping With Ghosts' címmel. Az első CD-n az azonos című album található, míg a második, speciális CD-n feldolgozás számok. A 10 számos cover album dalai közt fellelhető az 'I Feel You' is.


03/09/30

Johnathan Miller - 'Stripped: The True Story of Depeche Mode' címmel nemrégiben jelent meg a legújabb biográfia jellegű könyv a Depeche Mode-ról. Az együttes több mint 20 évét összefoglaló könyv remélhetőleg lesz annyira jó, mint az 1999-ben kiadott, majd 2001-ben átdolgozott Steve Malins remekmű. A könyv körülbelül 30 Euróért szerezhető be a nagyobb Internetes kereskedő cégektől.